Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام دادستان مرکز استان ایلام در جلسه ستاد استانی کرونا با اعلام اینکه باید در حال حاضر به جای محدودیت از ممنوعیت در مهار کرونا استفاده شود، گفت: از همین امروز ایلام تعطیل و تمام استان با حمایت دستگاه قضایی قرنطینه شود.

به گزارش ایسنا، «افشار خسروی‌زاد» اظهار کرد: زنجیره کرونا فقط با ممنوعیت قطع می‌شود نه با محدودیت؛ اعلام محدودیت فعالیت مشاغل و کسب و کارها در مورد کرونا نباید شبیه شرایط سرما و یخبندان باشد که جهت پیشگیری از لیز خوردن چند ساعتی فعالیت های اجتماعی با تاخیر شروع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا با  کرونا که یک ویروس با سرعت بالای تکثیر و انتشار در هوا است سروکار داریم و با این روش‌های پیشگیرانه ستاد، نمی‌شود آن را مهار کرد و بهترین دلیل بر این مدعا همین آمارهای افزایشی مبتلایان و فوتی‌های استان است.

دادستان ایلام افزود: مسئولیت اعضای ستاد کرونا در این شرایط بیشتر است و الزام‌آور کردن مصوبات کرونا بر عهده دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، دولت و ستاد کرونا است. 

خسروی‌زاد تاکید کرد: با توجه به آمار اعلامی از سوی علوم پزشکی، استان ایلام باید از امروز تعطیل شود و نباید منتظر تهران باشیم چرا که تا شنبه‌ی آینده با میانگین روزی ۳۰۰ نفر، بیش از ۲ هزار نفر مبتلا خواهند شد. تخت خالی در بیمارستان‌ها وجود ندارد و کادر درمان خسته‌ شده‌اند.

وی ادامه داد: ستاد استانی کرونا، تمام ادارات و بانک‌ها و اصناف و بازار را تعطیل کند چرا که تعطیلی اصناف تا ساعت ۱۸ قابل اجرا نیست و زمان نمی‌تواند از انتقال ویروس جلوگیری نماید.

دادستان ایلام ضمن تصریح این که تمام استان با حمایت دستگاه قضایی قرنطینه شود، خاطر نشان کرد: مالیات اصناف، برای یکسال، بخشودگی اجاره بهاء به مدت دو ماه و استمهال وام‌ها برای اصناف و بازاریان تا پایان سال اجرا شود و برای افرادی که توان خرید دارو ندارند تسهیلاتی در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام دادستان ایلام ستاد استانی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام ظهر روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با رویکرد فصل گرما و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع و طرح راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا)، جنگل‌های استان را یکی از مفاخر و سرمایه‌های ارزشمند استان دانست و گفت: فرمانداران برای مقابله با حریق برنامه‌ریزی مدون کنند و ظرفیت‌های شهرستان را به کار بگیرند.

وی با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور جهت پیشگیری از حریق، تاکید کرد: مصوبات ستاد پیشگیری از حریق برای تمام دستگاه‌های عضو لازم الاجراست و در مواقع بحرانی همه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی به تشخیص ستاد مدیریت بحران کشور باید بدون سهل انگاری پای کار بیایند.

هژبری افزود: شهرداران و دهیاران مکلف هستند با تمام ظرفیت‌های ماشین‌آلات و نیروهای مردمی پابه‌پای ستاد مدیریت بحران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند و طبق ابلاغ هیات وزیران سازمان‌های آتش نشانی باید بر اساس محدوده جغرافیایی و به تشخیص ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کنند.

معاون عمرانی استاندار ایلام عشایر را یکی از حافظان اصلی طبیعت و عوامل پیشگیری از حریق دانست و گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان جهت تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود که امور عشایری با فرهنگ سازی و آگاه‌سازی جلوی این کار را بگیرد.

وی حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب العبور در مواقع حریق را بسیار ضروری دانست و گفت: حضور نیروهای مسلح که همواره و در همه بحران‌ها در خدمت مردم بوده‌اند با توجه به ظرفیت خوب نیروی انسانی، تجهیزات و مدیریت در اطفای حریق بسیار موثر خواهد بود.

هژبری تاکید کرد: منابع طبیعی به طور مستمر وضعیت جوی، وزش باد، وضعیت حرارت و… را پایش کند و با استفاده از سامانه‌های هشداردهنده و تحلیل وضعیت عرصه‌ها، پیش بینی وقوع حریق در نقاط بحرانی را در دستور کار قرار دهد.

معاون عمرانی استاندار ایلام ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، خاطرنشان کرد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی از مهم‌ترین موضوعات کلیدی در پیشگیری و اطفای حریق بوده و لازم است جلسات انگیزشی و توجیهی با گروههای مردمی و گروههای جهادی برگزار شود و بانک اطلاعاتی آنها تهیه و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار بگیرد.

هژبری از رسانه‌های استان خواست پای کار فرهنگسازی برای کاهش ایجاد آتش‌های غیرضروری در دامان طبیعت باشند و گفت: کمیته‌ای با حضور رسانه‌ها، صدا و سیما و روابط عمومی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان جهت تولید محتوا در حوزه فرهنگ سازی حفاظت از عرصه‌های طبیعی و حضور مسئولانه در دامان طبیعت تشکیل بشود.

کد خبر 6100382

دیگر خبرها

  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • آخرین خبرها از جاده‌های مازندران در پایان هفته
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در راه‌های مازندران
  • اعمال محدودیت ترافیکی در راه های مازندران
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در روز برگزاری مراسم یادواره شهدای بازی دراز
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در روز مراسم یادواره شهدای بازی دراز
  • اعمال محدودیت ترافیکی در قائم‌شهر