Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، کیهان کلهر در کنسرت شب گذشته (یک‌شنبه 22 دی‌ماه) در واکنش به اتفاقات اخیر توضیحاتی ارائه کرد.

این هنرمند پیشکسوت در کنسرتش رو به حاضران گفت: ماه بسیار سختی داشتیم و خیلی از ماجراهایی که دیدیم در اختیار ما نبوده است.

نوازنده و آهنگساز بین‌المللی موسیقی افزود: زمزمه‌هایی بود و از این‌طرف و آن‌طرف می‌شنیدم که ما هم باید کار نکنیم و کنسرتمان را کنسل کنیم و حال می‌خواهم در این‌باره صحبت کنم و کمی درد و دل کنم و کمی درباره این مسئله توضیح دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلهر گفت: اولا، حدود چهار دهه طول کشیده که جامعه موسیقی کار کرده زحمت کشیده و مبارزه کرده و به اینجا رسیده تا اجازه داشته باشد برای شما کار کند و من اینجا باشم و با شما صحبت کنم. در خیلی از شهرهای ما خودمان اجازه نداریم همین کنسرت را برگزار کنیم. دوما اینکه، فکر می‌کنم در این شرایط باید باهم باشیم و در میان شما باشیم و از نفس یکدیگر استفاده کنیم و به جای عصبانی بودن یا به جای پرخاشگری این جو زمخت و خشن را با موسیقی تلطیف کنیم تا برای همه ما قابل تحمل شود.

کلهر در ادامه گفت: اینکه موسیقی جدی، هنر جدی هیچوقت نباید تعطیل شود، زیرا کارش به تفکر وا داشتن افراد است نه مسئله دیگر. به هرحال از لحاظ اجتماعی اگر بخواهیم هر قدمی برداریم باید به فرهنگمان توجه کنیم و فرهنگ را باور کنیم و ریشه تمام مسائل را در فرهنگ بدانیم. اگر که مسائل فرهنگی تحلیل بروند و ما کار نکنیم خیلی‌ها از این بابت خوشحال خواهم بود. به هر صورت باز هم خوشحالم.

فایل تصویری صحبت‌های کیهان کلهر در کنسرتش را در اینجا می‌توانید ببینید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: موسیقی آلبوم کنسرت کیهان کلهر سانحه هواپیما وقایع اخیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۲۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آستانه تحمل و پرخاشگری در کودکان از آثار مخرب استفاده بی‌رویه از فضای مجازی است

عضو سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور با اشاره به اینکه هر یک ساعت مشاهده تلویزیون، ۱۰ درصد ضریب هوشی کودکان را کاهش می‌دهد، گفت: کاهش آستانه تحمل، قدرت تحلیل، ضریب هوشی و پرخاشگری کودکان از آثار زیان‌بار استفاده بی‌رویه از فضای مجازی است.

مریم عزیزخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه استفاده بی‌رویه از فضای مجازی می‌تواند سه آسیب مهم برای فرزندان داشته باشد، اظهار کرد: امواج وسایل دیجیتالی مانند تلفن هوشمند، تلویزیون و کامپیوتر بر قسمت جلویی مغز که لوب پیشانی نام دارد، تأثیر منفی می‌گذارد و سبب بروز آسیب‌هایی به مغز می‌شود، تأثیر این امواج در کودکان زیر دو سال نیز سبب تخریب سلول‌های لوب پیشانی مغز می‌شود که علتی برای کاهش آستانه تحمل، قدرت تحلیل، ضریب هوشی و پرخاشگری کودکان است.

وی با اشاره به اینکه هر یک ساعت مشاهده تلویزیون، ۱۰ درصد ضریب هوشی را کاهش می‌دهد، افزود: والدین باید با نظارت‌های موردنیاز مانع آسیب به مغز فرزندان شوند، چراکه در سن ۱۵ سالگی رشد مغزی افراد تا حد زیادی انجام می‌شود و اگر در آن زمان متوجه آسیب‌های وارده ناشی از رسانه‌ها به فرزندان شویم، طی کردن مسیر جبران دشوارتر خواهد بود.

عضو سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور با بیان راهکارهای مدیریت و کنترل آسیب استفاده بیش از حد رسانه‌ها توسط کودکان ادامه داد: والدین باید الگوی رفتاری فرزندان باشند و استفاده از رسانه‌ها را اول برای خود و سپس برای فرزندان کنترل کنند، همچنین هنگام مواجه شدن با افراط فرزند در استفاده از تلفن همراه، نوازش کلامی را مورد توجه قرار دهند و با زبانی نرم و بیانی دوستانه مانع استفاده بیش از حد از رسانه‌ها توسط کودک شوند، چراکه با پرخاشگری و تخریب شخصیت فرزندان نمی‌توانیم انتظار فرمان‌برداری داشته باشیم.

عزیزخانی با بیان اینکه در مواجهه با برخی اشتباهات باید اصل تغافل را رعایت کنیم، عنوان کرد: اگر فرزند دچار اشتباهی شد، با پذیرش آن سعی کنیم رفتاری مناسب شرایط با فرزندان داشته باشیم و فرزند را مورد سرزنش و توهین قرار ندهیم، چراکه فرزندان به ویژه در دوران کودکی باید با آزمون و خطا مواردی را بیاموزند و بعضی موقعیت‌ها را در زندگی تجربه کنند، همچنین تعریف و تمجید از ویژگی‌های مثبت او را مدنظر قرار دهیم تا حس امنیت در وجود فرزندان برقرار شود.

وی با تاکید بر اینکه با ایجاد سلامت معنوی در خانواده می‌توانیم رابطه مؤثری میان اعضا به ویژه والدین و فرزندان برقرار کنیم، اضافه کرد: کلیدی‌ترین عنصر در تربیت، محبت است و اگر در تعامل با فرزندان بر اساس شناخت و آگاهی‌ها قدم برداریم و محبت را چاشنی آن کنیم، باعث می‌شود رابطه محکم و پایداری با فرزندان‌مان داشته باشیم، اینگونه به عنوان تسهیل‌گر در امر تربیت فرزندان می‌توانیم نقش مؤثری ایفا کنیم.

کد خبر 751285

دیگر خبرها

  • مردم قم خوشحال از آمدن رئیسی به شهرشان اما... + فیلم
  • کاهش آستانه تحمل و پرخاشگری در کودکان از آثار مخرب استفاده بی‌رویه از فضای مجازی است
  • ماجرای جدایی فیفا از کمپانی EA SPORTS؛ هیچوقت به خاطر پول، یک رابطه خوب را خراب نکن! (زیرنویس فارسی)
  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • هنری که لاکچری شده!
  • کلهر: بردن نساجی به قهرمانی پرسپولیس کمک می کند/ سروش رفیعی بی احتیاطی کرد
  • جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند
  • عکس| هاشمی نسب؛خوشحال‌تر از وقتی که به پرسپولیس گل زد!