Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-09@07:20:22 GMT

قرار بود زندان‌ها تعطیل و جای آن دانشگاه تاسیس شود

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۷۶۷۵۰

خرداد- دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین گفت: امکان ندارد که نهادها و دستگاه‌ها با هم دعوا کنند و بعد هم انتظار داشته باشند که کار دولت خوب پیش برود.
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا؛ ابوالقاسم رئوفیان در خصوص بررسی عملکرد مسئولان در سال ۹۶ باتوجه به گفته اسحاق جهانگیری مبنی بر لزوم پرکردن خلا موجود بین اصلاح‌طلبان و اصولگرایان توسط دولت، این موضوع را اراده‌ای به حق دانست و بر پر شدن خلا و شکاف موجود بین این دو جناح تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئوفیان با بیان اینکه ما نقش وحدت‌ملی در دستیابی به اهداف کشور خصوصا تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی را موثر می‌دانیم به اختلافات موجود در مواردی بسیار مهم در بین جناح‌های سیاسی کشور اشاره کرد و این اختلافات را علتی برای افزایش شکاف و فاصله و آسیب به کشور، نظام و مردم دانست.
وی با بیان اینکه خلا موجود بین دو جناح، خود به خود پر نمی‌شود بلکه لوازم و مقدماتی را می‌طلبد، گفت: نگاه منصفانه و عادلانه دولت به همه جناح‌ها یکی از لوازم و از شروط اولیه آن است.
 این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: زمانی این خلا موجود پر خواهد شد که خود احزاب و گروه‌های سیاسی هم این را‌ بخواهند و ما هم این را می‌خواهیم و به همین دلیل هم جبهه اعتلای نوین ایران را که ترکیبی از معتدلین چندحزب اصولگرا و اصلاح‌طلب است، تاسیس کردیم.
موسس و عضو ارشد جانا با تاکید براینکه دولت باید به همه جناه‌ها نگاه به‌دور از تبعیض داشته باشد، اظهار کرد: نگاه عادلانه و رویکرد یکسان دولت به احزاب و گروه‌های سیاسی می‌تواند دولت را در استفاده از مردان سیاسی کارآمد و متخصص و بهره‌گیری از پتانسیل همه جناح‌های کشور کمک کند.
رئوفیان خاطرنشان کرد: نباید دولت طوری عمل کند که درسپردن مسئولیت‌ها و پست‌های اساسی و حساس به مردان یا زنان یک جناح نسبت به جناح‌ دیگر نگاه تبعیض‌گونه داشته باشد.
وی با یادآوری اینکه در کشور باید شاسیته سالاری حاکم شود، عنوان کرد: قطعا هر دوجناح افراد درجه یکی دارند که بتوان در اداره امور کشور در وزارت‌خانه‌ها و معاونت‌های ریاست‌جمهوری و مدیران سطوح استانی از آن‌ها بهره برد.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: در این دوره متاسفانه دولت نتوانست با جذب مدیران شایسته و سپردن مسئولیت‌های سنگین به آنان که مهمترین و اولین وظیفه شخص رئیس‌جمهور است عمل کند، و این ازجمله اشکالات جدی به روحانی و مطالبات ما از شخص رئیس‌جمهور است که متاسفانه از این ناحیه آسیب جدی به حاکمیت و درنهایت به مردم وارد آمده است و موجبات نارضایتی بخش عظیم جامعه ازنظام را فراهم آورده، چرا که مردم نظام را از دریچه عملکرد مسئولان در جایگاه‌های مختلف قدرت می‌بینند.
رئوفیان، واگذاری پست‌های مدیریتی به افراد کارآمد و شایسته جهت خدمت به مردم را  یکی از وظایف حاکمیت و به عنوان حقی که مردم به گردن حاکمیت دارند برشمرد و با ابراز تاسف از اینکه در این بخش دچار ضعف هستیم، بیان کرد: با این وضعیت هم وحدت ملی خدشه‌دار و هم شکاف بین جناح‌ها افزایش می‌یابد و اگر می‌خواهیم در این مورد که لازمه پیشرفت و لازمه مقابله جدی با توطئه‌های دشمنان به‌ویژه آمریکا و صهیونیسم بین‌المللی است، موفق باشیم باید نسبت به این مساله یعنی سپردن مسئولیت‌ها به اهلش که همان شایسته سالاری است بطور جدی وارد عمل شویم.
وی در بررسی عملکرد اقتصادی کشور در سال ۹۶، با بیان اینکه این انتظار نبود که ما در پایان سال این همه دغدغه در بین مردم داشته باشیم، گفت: بسیاری ازصاحبان مراکز تولید در آستانه ورشکستگی وفروپاشی هستند، وقتی مدیر یک کارخانه و یا مالک یک بخش خصوصی از درون متلاشی شود خانواده‌ها عزادار شده و این خود موجبات پرخاشگری مردم خواهد شد و اینکه رئیس جمهور از قول بانک مرکزی تورم را یک رقمی اعلام کند، کفایت نمی‌کند بلکه این موضوع باید تاثیرش را در زندگی مردم نشان بدهد وگرنه نباید انتظار داشته باشیم که قاطبه مردم با این ارقام و آمار قانع شوند.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه علت وجود این مشکلات این است که از ابتدا خوب مدیریت نشده است، گفت: ما به عنوان احزاب و گروه‌های سیاسی مطالبه‌گر هستیم و از دولت مطالبه می‌کنیم، دولت خیلی بهتر از این می‌توانست کابینه‌اش را بچیند و مسئولانش را در پست‌های مختلف انتخاب کند.
رئوفیان افزود: من به عنوان یک شهروند و یک فعال سیاسی با توجه به این بودجه‌ای که  برای سال ۹۷ تصویب شد، نگران هستم که دولت تدبیر و امید چه حُسن تدبیری می‌خواهد برای اداره کشور داشته باشد.
وی در راستای عملکرد بهتر کشور، همگرایی و هم‌پوشانی و هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف از جمله قوای سه‌گانه را تحت امر رهبری در راستای عملیاتی کردن توصیه‌های ایشان ضروری دانست و اظهار کرد: امکان ندارد که نهادها و دستگاه‌ها با هم دعوا کنند و بعد هم انتظار داشته باشند که کار دولت خوب پیش برود.
این فعال سیاسی با بیان اینکه باید با مفسدان و با پدیده منحوس و خانه خراب‌کن رشوه‌ و ربا که بانک‌ها آن را ترویج کرده‌اند در هر رده مدیریتی برخورد جدی شود، افزود: از آنجایی که قرآن می‌فرماید ربا جنگ با خدا است، چرا باید در نظام جمهوری اسلامی این جنگ علنی صورت بگیرد و همینطور استمرار داشته باشد و مراجع هم صدایشان در بیاید و هیچ اتفاق خاصی رخ ندهد.
رئوفیان درباره جمع‌بندی عملکرد دولت در سال ۹۶، گفت: این موضوع در دستور کار آخرین جلسه شورای مرکزی هم بود. البته وضعیت اقتصادی کشور درسال ۹۶ بااین تیم اقتصادی قابل پیش بینی بود.
این فعال سیاسی اصولگرا در بررسی عملکرد قوه قضائیه در سال گذشته، با اشاره به فرموده‌ای از رهبر انقلاب بیان داشت: قوه قضائیه نیاز به  یک پالایش درونی و یک خانه تکانی جدی دارد.
دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین خطاب به رئیس قوه قضائیه این پرسش را مطرح کرد که چرا ما باید بعد از ۴۰ سال، متجاوز از ۱۵‌ میلیون پرونده در دست رسیدگی داشته باشیم؟ از مسئولان می پرسم چرا آمار زندانیانی که در هرساعت روانه زندان‌ها  می‌شوند بعد از ۴۰سال پنج برابر شده است؟ قرار بر این بود که زندان‌ها تعطیل و به جایش دانشگاه تاسیس شود.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به رفتارهای هیجانی سال ۹۶ و مسائلی که به قوه قضائیه بازمی‌گشت، تصریح کرد: پاسخ‌های قوه قضائیه در جهت اقناع افکار عمومی نبود کسی که می‌خواهد اصلاحات اعمال کند اول باید مجموعه خودش را اصلاح کند. هرچند که نمی‌خواهم این را به کل دست اندرکاران این قوه تعمیم بدهم اما پرونده‌های طولانی و دردست رسیدگی، انباشت پرونده‌ها و عدم رضایت مردم در برخی موارد  مسائلی است که وجود دارد و اصلا انتظار نبوده که بعد از چهل سال به اینجا برسیم.
وی در توضیح ابراز نگرانی برخی مسئولان نسبت به امکان رخداد بحران‌هایی در سال ۹۷، بیان داشت: اگر فکر درست و درمانی انجام نشود ما حتما با بحران‌های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی مواجه خواهیم بود و به دلیل اینکه فرهنگ‌سازی نمی‌شود و برخی اقدامات ضد فرهنگ است، بحران اجتماعی معلول همین بحران‌های فرهنگی و اقتصادی خواهد شد.
دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین بر اتخاذ رویکردی در جهت پیشگیری از رفتارهای هیجانی و اعتراضات خیابانی مشابه سال ۹۶، تاکید کرد و بیان داشت: مدیریت و پیشگیری از این مسائل کار مشکلی نیست فقط باید در چیدمان افراد اجرایی دقت لازم انجام شود  که پاکدست و به فکر مردم باشند.
رئوفیان با اشاره به اینکه مدیران و مسئولان در ابتدای انقلاب اسلامی حتی به فکر حقوقشان هم نبودند پست‌های امروزی را دارای سرقفلی دانست و گفت: این‌ها حرف مردم است و ما احزاب و گروه‌های سیاسی حرف مردم را می‌زنیم ضمن اینکه خودمان هم در همین جامعه زندگی می‌کنیم.
وی عنوان کرد: افراد پاکدست و کاربلد باید مسئولیت‌ها را بر عهده بگیرند و باید شایسته‌سالاری به جای مصلحت‌سالاری در کشور حاکم بشود و تبارگرایی و مصلحت‌اندیشی‌ها را کنار گذاشته و  کار را به دست کاردان بسپارند.
این فعال سیاسی اصولگرا در پایان بیان کرد: اگر ما مانیفست حضرت امام و توصیه‌های مقام معظم رهبری را عمل کنیم این‌همه مشکل در کشور بوجود نخواهد آمد و مردم هم همکاری می‌کنند، اما اگر غیر از این باشد کسی عهد اخوت با ما نبسته است. برچسب ها: زندان ، قوه قضاییه ، دانشگاه

منبع: خرداد

کلیدواژه: زندان قوه قضاییه دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۶۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پنجاه به دَر» قزوینی‌ها چگونه مدارس را تعطیل کرد؟ (+عکس)

امروز پنجاهمین روزِ بهار است؛ روزی همزمان با آیینِ «پنجاه به درَ» قزوینی‌ها؛ آیینی کهن که حتی برگزاری آن بهانه‌ای برای تعطیلی مدارس شهر می‌شود!

به گزارش ایسنا، مناسبت‌ها و آیین‌های متعددی در تقویم ایرانِ باستان وجود دارد که برخی از آنها تنها مربوط به منطقه جغرافیایی خاصی است. با این وجود از تعدادی از آنها تنها یک نام باقی مانده است و یا به شکل محدود برگزار می‌شوند؛ البته داستانِ «پنجاه به درَ» برای قزوینی‌ها متفاوت است تا جایی که آموزش و پرورش این استان، طی اطلاعیه‌ای اعلام می‌کند که مدارس این شهر در نوبت عصر تعطیل است تا خانواده‌ها بتوانند در آیینِ «پنجاه به درَ» شرکت کنند. اقدامی قابل تامل آنهم در شرایطی که یا برخی از این آیین و رسوم کهن در حال فراموشی است و یا مناسبت‌های وارداتی درحال جایگزینی با آنها هستند.

وابستگی جشن‌های ایرانی با امور روزمره ایرانیانِ باستان غیرقابل انکار است. در واقع مردم اتفاقاتی را واسطه برگزاری جشن‌ها و آیین‌هایی می‌کردند که زندگی روزمره‌شان با آنها گره خورده بود؛ از جمله آنها می‌توان به امور مرتبط با کشاورزی اشاره کرد؛ آیین‌هایی برای شکرگزاری نعمت‌های پروردگار برای رُستنی‌های زمین و یا درخواست و دعا برای موضوعات مرتبط با آن.

«پنجاه‌به‌دَر» مراسم برای شکرگزاری بارش‌های بهاری و یا باران‌خواهی در سال‌های کم‌ بارِش در شهر قزوین است که از دیرباز تا همین امروز در پنجاهمین روز بهار، یعنی ۱۹ اردیبهشت ماه در محل مصلی قدیمی شهر برگزار می‌شود. این مصلی میان باغات سنتی‌ شهر قرار دارد.

هرچند که سال گذشته تبدیل محل برگزای این آیین به پارکینگ، اجرای مراسم را تا روزهای منتهی به آن در شرایطی بلاتکلیفی قرار داده بود اما به نظر می‌رسد در سال جاری با توجه به همکاری آموزش و پرورش با مردم برای شرکت حداکثری در این آیین، مشکلات برگزاری مراسم به حداقل رسیده باشد.

آیین «پنجاه‌ به دَر» که در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس ایران به ثبت رسیده است؛ به گفته برخی در گذشته به شکل جدی‌تر توسط زنان برگزار می‌شده است؛ هرچند درحال حاضر برگزاری آن جز در یک بخش تفاوتی میان زنان و مردان ندارد.

درگذشته مردم در پنجاهمین روز بهار با همسایه‌ها و آشنایان از خانه بیرون می‌آمدند و به مصلی می‌رفتند. با توجه به اینکه آب‌انباری قدیمی در این قسمت وجود داشت، در صورتی که در آن سال باران کمی باریده بود و احتمال خشکسالی می‌رفت، آنها روی بامِ آب‌انبار به نیت باران‌خواهی، دو رکعت نماز حاجت می‌خواندند و از خداوند تَرسالی طلب می‌کردند.

از سوی دیگر اگر بارش باران را تا آن زمان کافی می‌دانستند، نماز شکر به‌جا می‌آوردند. زنان پس از خواندن نماز مجددا وضو می‌گرفتند و چند قطعه سنگ برمی‌داشتند و به نیت برآورده‌شدن خواسته و حاجتی که داشتند، این سنگ‌ها را بر سردر و دیواره آجری آب‌انبار می‌چسباندند. به اعتقاد آنها اگر سنگ‌ها به سردر، یا دیواره آب‌انبار می‌چسبید، خواسته و حاجت آنها به‌زودی برآورده می‌شد.

بعد از برگزاری این مراسم، آنها در «پنجاه به‌ دَر» نان و ماست و یا آش‌رشته در میان حاظران در این مراسم تقسیم می‌کردند؛ البته پخش کردن نذری‌های دیگری مانند نان و پنیر، آجیل مشکل‌گشا، شیرینی‌های باقی‌مانده از سفره نوروز و میان‌وعده قزوینی «دُیماج» نیز به مرور رواج یافته است. دُیماج پیش‌غذایی محلی با مخلوطی از نان خردشده، پنیر، سبزی، گردو، کشمش و سیر است.

دُیماج

هرچند نیت و برخی کارهایی که مردم در «پنجاه به دَر» انجام می‌دهند با «سیزده‌ به‌در» متفاوت است اما در نهایت این رسمِ ایرانی هم بهانه‌ای برای دور هم جمع شدن افراد و گذراندن اوقاتی خوش کنار یکدیگر می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رهامی: اگر از بالا پیام برسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما.../ منتخبین مجلس دوازدهم بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند
  • رهامی: اگر از بالا پیام رسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما.../منتخبین مجلس دوازدهم بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند
  • چرا بعضی از چهره های سیاسی کشور ، استفاده از سلاح هسته ای را مطرح می کنند؟
  • وزیر کشور: ادعای حمایت دولت از یک لیست سیاسی در انتخابات بداخلاقی است
  • مردم این شهر امروز پنجاه بِدَر را جشن گرفتند/ جشنی که مدارس را هم تعطیل می‌کند!
  • جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق
  • «پنجاه به دَر» قزوینی‌ها چگونه مدارس را تعطیل کرد؟ (+عکس)
  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود