Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی گفت: در حال حاضر با وضعیت کم آبی و مدل کشاورزی سنتی در استان، امر کشاورزی در این استان مزیت نسبی محسوب نمی شود و باید این مدل کشاورزی تعطیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، غلامحسین ساقی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی در نشست هم اندیشی صاحبنظران توسعه استان اظهار کرد: با توجه به اینکه آب همانند گاوی است که شاخش در دست وزارت نیرو و شیرش در اختیار کشاورزی است، بنابراین ادامه مدل کشاورزی سنتی به صلاح نیست و این مدل کشاورزی باید تعطیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساقی همچنین گفت: در حال حاضر با وضعیت کم آبی و مدل کشاورزی سنتی در استان، امر کشاورزی در این استان مزیت نسبی محسوب نمی شود.

وی افزود: با این وجود، هنوز بر طبل قدیم کوبیده و گفته می شود که الگوی کشت در استان باید اصلاح شود درحالیکه به عقیده بنده این مدل کشاورزی سنتی باید تعطیل شود زیرا منابع آبی را به هدر می دهد.

وی با تاکید بر این نکته که وضعیت منابع آبی استان اصلا خوب نیست، تصریح کرد: 85 درصد از جمعیت شهری استان که در سه شهر بجنورد، اسفراین و شیروان ساکن هستند از منابع آبی پشت سه سد مشروب می شوند که البته منابع آبی این سدها نیز کاهش یافته اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی گفت: اگر تابستان امسال را بدون قطعی آب پشت سر گذاشتیم به این معنا نیست که تابستان سال آینده را بدون قطعی آب پشت سر خواهیم گذاشت.

وی همچنین خاطر نشان کرد: وضعیت کیفیت آب شهر بجنورد خوب نیست زیرا سد شیرین دره کاربری تامین آب کشاورزی را دارد اما هم اکنون برای تامین آب شهر بجنورد نیز استفاده می شود.

وی در بخشی دیگر از سخن خود یادآور شد: با توجه به اینکه بهای آب بسیار پایین است و با محدودیت منابع آبی روبرو هستیم و ظرفیت آب تجدیدپذیر نیز کاهش یافته است، بنابراین، درباره بهای آب باید بازنگری انجام شود.

وی در خاتمه درباره وضعیت شبکه فاضلاب شهری استان نیز اظهار کرد: در خراسان شمالی فقط 31 درصد از جمعیت شهری به شبکه فاضلاب شهری متصل شده اند درحالیکه میانگین برخورداری کشور از این شبکه 48 درصد است.

ساقی با طرح این سوال که آن بخش از فاضلاب خانگی که وارد شبکه فاضلاب شهری نمی شود، پس به کجا می رود؟ عنوان کرد: میکرواورگانیسم این فاضلاب ها شاید از بین بروند اما نیترات آن به چرخه غذایی وارد می شوند.

وی خواستار شد: پوشش شبکه فاضلاب در سطح شهرها در زمره طرح سلامت جای گیرد تا سلامت مردم حفظ شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی گفت: پوشش این شبکه در شهرها خود نوعی پیشگیری است که عامل حفظ سلامت مردم می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۸۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان

               به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: در حال حاضر شهر‌های همدان، ملایر، کبودراهنگ، اسدآباد، نهاوند، تویسرکان، سرکان و رزن و روستا‌های ارزانفود، سیمین و ابرو از تأسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب بهرمند هستند. 

 او گفت: در حال حاضر هزار و ۶١٠ کیلومتر شبکه توزیع و ٧۵ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب شهری و ۴۰ کیلومتر شبکه توزیع و ١٠ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب روستایی در سطح استان وجود دارد. 

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان عنوان کرد: ورود میلیون‌ها لیتر فاضلاب به رودخانه‌ها، دریا‌ها و منابع آب زیرزمینی باعث آلودگی شدید و خطرناک محیط زندگی انسان و سایر موجودات زنده می‌شود و بی‌تفاوتی در قبال دفع حجم بالایی از آلاینده‌ها، مردم را با خطرات بروز بیماری‌ها و اثرات ناخوشایندی مواجه می‌کند.

دیگر خبرها

  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی / طبع زیتون گرم است یا سرد ؟
  • مردم این شهر امروز پنجاه بِدَر را جشن گرفتند/ جشنی که مدارس را هم تعطیل می‌کند!
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • مدارس نوبت عصر قزوین تعطیل شد
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • مدارس نوبت عصر شهر قزوین «پنجاه‌به‌در» تعطیل است
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • امحای محصولات کشاورزی کاشته شده با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود