Web Analytics Made Easy - Statcounter

چرا یکی از اعضای شورای شهر مجانی سه ماه مریض می‌خواباند و وقتی از هزینه صحبت می‌کنیم می‌گوید: چه پولی؟ اگر زیاد اعتراض کنی می‌آیم دُمت را قیچی می‌کنم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه‌نقل از اسلامشهر خبر، در بخش سوم گفت‌وگو با مسئولان کمپ ایرانیان، حسین مزینانی و حسین ستاری از بدهی دو عضو شورای شهر اسلامشهر به کمپ خبر می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش اول گفت‌وگو از این قسمت و بخش دوم گفت‌وگو از اینجا قابل دسترسی است.

*اسلامشهر خبر: اگر مطلبی بوده که بخواهید بگویید بفرمایید؟

مزینانی: با این شرایط ما فقط قصد داریم موسسه به فعالیت خود ادامه دهد فقط به خاطر هم دردهای خود چرا که حال آن‌ها را می‌فهمیم نه به خاطر درآمد. بوده موردی از شورای شهر تماس گرفتند که مریض را بخوابان بعد وقتی با او تماس گرفتیم هزینه مریض را پرداخت نکردند. اسم شخص را می‌توانیم بگوییم ولی نمی‌گوییم.

ما می‌گوییم نمی‌خواهد به ما پول بدهید. این قبض برق و گاز برای من نیست که پرداخت بشود در جیب من نمی‌رود شما اگر می‌خواهی کمک کنی بیا و این قبض را پرداخت کن. با این دو میلیونی که باید برای هزینه گاز پرداخت شود حدود هشت مریض را می‌توان پذیرش کرد با جمع مبلغ برق به این مبلغ حدود 10 نفر می‌توان پذیرش کرد.

در کنار این ما یک انبار برای خوردوخوراک بچه‌ها داریم ما نمی‌خواهیم پول نقد به ما بدهید می‌خواهید محبت کنید بگویید انبار و آذوقه شما را ماه به ماه شارژ می‌کنم. حساب کنید میانگین برای 100 نفر که اینجا هستند بر اساس برنامه غذایی شارژ را پرداخت کنید.

انبار مواد غذایی کمپ ایرانیان

ضمناً ما افرادی داریم که چهار-پنج سال است که اینجا هستند و بی‌خانمان‌اند بدون اینکه هزینه پرداخت کنند. چند وقت پیش خانمی با من تماس گرفت و گفت همسر من اعتیاد پیدا کرده من هم پول ندارم و می‌روم خانه مردم را تمیز می‌کنم. الآن با لطف خدا همسر آن خانم حدود هشت روز بدون هیچ هزینه‌ای در این موسسه است.

بهزیستی به ما تعرفه داده که 400 هزار تومان است اما نمی‌شود از مردم گرفت ندارند که بدهند یا باید مانند بعضی‌ها بی‌رحم باشید و بگویید به جهنم که اعتیاد دارد یا اگر بخواهید به این فرد کمک کنید باید چوبش را بخورید حالا ما می‌گوییم بیایید کمک کنید ما چوب نخوریم اینجا هم سرپا باشد.

ستاری: چرا یکی از اعضای شورای شهر مجانی سه ماه مریض می‌خواباند و وقتی از هزینه صحبت می‌کنیم می‌گوید: چه پولی؟ اگر زیاد اعتراض کنی می‌آیم دُمت را قیچی می‌کنم. برادر یکی دیگر از اعضای شورای شهر اینجا مریض خواباند و ما به احترام اینکه ایشان یکی از شخصیت‌های شهر است مریض را خواباندیم.

مزینانی: البته خود عضو شورا در جریان نبود.

ستاری: ولی وقتی گفتیم باز هم پول ما را نداد.

مزینانی: وقتی بیایند و کمک کنند برای جامعه ما نیز خوب است چهره شهر ما از افرادی که اعتیاد دارند و روی کولشان گونی هست یا به دلیل مصرف مواد مخدر دست به کارهای غیرقانونی می‌زنند پاک می‌شود. آقا یا خانمی که در آن رأس و یا شهروند هستید و فکر می‌کنید که من دو بچه دارم و سالم هستند اگر از گزند یک شخصی که اعتیاد دارد دور نگه دارید یک امتیاز مثبت دارید امتیاز بعدی که ندارید این است که شما الگوهایی در جامعه دارید که امکان دارد بچه شما به آن نگاه کند. ما داشتیم ورزشکاری که اعتیاد پیدا کرد.

ستاری دفترچه‌ای حاوی مبالغ دریافتی از بیماران را نشان می‌دهد و می‌گوید آن‌ها که نوشته «عشق» یعنی رایگان پذیرش شده‌اند.

دریافتی های کمپ از بیماران

مزینانی: الآن اخطاریه قبض آب و برق ما روی میز است، شهرداری باید پول بدهد که نمی‌دهد فردا اگر آب و برق قطع شود چه کسی باید پاسخگو باشد. ما همه جوره همه کار، مستقیم و غیرمستقیم برای شهرمان انجام می‌دهیم ولی اینکه ارگانی بخواهد حمایت کند وجود ندارد نکردند و نمی‌کنند بارها و بارها از فرمانداری و بهزیستی اینجا بازدید آمدند فقط آمدند و رفتند ما در حرف نمونه اسلامشهر هستیم و باید به ما کمک شود ولی در عمل جفت‌پا به ما می‌اندازند.

ستاری تعدادی از بیماران با شرایط خاص را از بلندگو صدا می‌زند تا از نزدیک شرایط خود را توضیح دهند میان افرادی که آمدند همشان افرادی بودند که رایگان پذیرش شدند و چهار سال و پنج سال بود که در کمپ بودند. بین آن‌ها فردی که چشمش بر اثر عفونت تخلیه شده بود نیز حضور داشت. یکی یکی می‌آمدند و به سؤال‌ها پاسخ می‌دادند و می‌رفتند.

یکی از مراجعه‌کنندگان بهبودیافته 60 ساله‌ای بود که چهار سال بود در کمپ بود، ستاری وضعیت این فرد را اینگونه شرح می‌دهد: در مورد این بیمار می‌گفتند که سنش بالاست می‌میرد و اینجا یقه شما را می‌گیرند و موسسه پلمپ می‌شود، گفتم اینجا را پلمپ کنید این افراد را بیرون نمی‌اندازم. این پیرمرد 60 ساله را من کجا بیاندازم؟ کجا برود بماند؟ این عشق من است.

مزینانی: انسان این افراد ترک کرده را می‌بیند کیف می‌کند ما از خدایمان است که هزار تا مانند این‌ها اینجا باشد.

ستاری: ما نمی‌گوییم به افراد ترک کرده پول دهید، آن‌ها را بگذارید سرکار ما خودمان ضامنشان می‌شویم و جای خواب هم به آنان می‌دهیم.

ستاری جای زخم‌ها و شکستگی‌های روی صورت و دست را نشان می‌داد که به دلیل درگیری میان بیماران موسسه بود او می‌پرسد: چقدر به تو بدهم که بنشینی و کنار یک فرد hiv دار غذا بخوری؟ طرف هپاتیت دارد بغلش می‌کنی؟ زخمش را می‌بندی به او دست می‌زنی؟ من هم یک آدم زن و بچه‌داری هستم دخترم هم سه سالش است.

* اسلامشهر خبر: چند نفر از این افراد اینجا دارید؟

ستاری: این محرمانه است و ما نمی‌توانیم به شما بگوییم.

مزینانی: اعلام اسم باعث ضربه روحی فرد می‌شود و آن فرد دیگر نمی‌تواند در موسسه بماند و می‌رود و سر خود بلا می‌آورد.

ستاری: چند ماه پیش طرحی با همکاری اداره بهزیستی، شبکه بهداشت و نیروی انتظامی اجرا کردند که معتادان متجاهر جمع‌آوری شوند همه جای تهران این طرح قبل از عید اجرا شد این‌ها به خاطر زد و بندهای خودشان بعد از عید اجرا کردند، همه جا 400 هزار تومان است که اینجا 200 هزار تومان در نظر گرفتند. اسفند قرار است بدهند که نمی‌دهند آنقدر که از این موارد دیدم.

شبکه بهداشت اسلامشهر یک شامپو برای شپش را گفت برو و از بیرون بخر. من این را از کجا بخرم؟ اگر بیرون داشت که می‌خریدم من باید با «رابطه» آن را تهیه کنم. یک سم را می‌گویند باید مرکز، دولتی باشد تا سم دهیم. می‌گویند باید از فرمانداری نامه بیاوری فرمانداری به من معتاد بهبودیافته نامه می‌دهد بیاورم بدهم به شما؟ پس ننویسید شبکه بهداشت روستایی و شهری بنویسید شبکه بهداشت ارگانی.

مزینانی: هیچ کدام از بیماران نسبت به پرداخت هزینه همدیگر اطلاعی ندارد. کسی نمی‌داند که چه کسی چقدر پرداخت کرده که احساس نکنند چون من هزینه ندادم با من بد برخورد می‌شود.

گفت‌وگو از بابک معصومی

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۸۲۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمود زاده شامگاه چهارشنبه در همایش گرامیداشت روز معلم در استان مرکزی اظهار کرد: نقش معلمان در هدایت آینده سازان جامعه بی بدیل و غیرقابل انکار است که باید این رشادت‌ها و بردباری‌ها را ارج نهیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: توجه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مهارتی به عنوان یکی از رویکردهای محوری دولت سیزدهم مطرح است و در این راستا اقداماتی صورت گرفته و در حال انجام است.

وی با اشاره به منویات و تأکیدات جدی مقام معظم رهبری در خصوص توجه معلمان به آموزش‌های مهارتی گفت: بنا بر فرمایشات ایشان، مدارس با ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، زمینه اشتغال صحیح جوانان را فراهم می‌کنند که این مهم باید مورد توجه ویژه جامعه فرهنگی باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: باید دالان کنکور را به دالان اشتغال تبدیل کنیم و به طور حتم دانش آموزان در محیط مدرسه با یادگیری مهارت می‌توانند در آینده نقش بسیار موثرتری ایفا کنند چرا که اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش‌های مهارتی است و در این راستا معلمان نقش کلیدی دارند.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه سازمان‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: نیروی انسانی که بزرگترین سرمایه کشور در بیانیه گام دوم انقلاب است در دامن معلمان، آموزش و پرورش را فراگرفتند.

وی افزود: معماری، طراحی و مهندسی آینده کشور در درون مدرسه و کلاس درس محقق می‌شود از این رو منزلت و معیشت و مرجعیت معلم باید همواره مورد توجه باشد.

وی با اشاره به اینکه مهندسی کیفیت در راستای نقشه راه و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دنبال می‌شود، گفت: در عصر کنونی، دانش آموزان مورد حمله ناجوانمردانه دشمن در فضاهای رسانه‌ای و مجازی قرار دارند و دشمن علاقه دارد با شبهه افکنی‌ها و هویت سازی‌های دروغین ذهن دانش آموزان را منحرف سازد بنابراین باید در جهت مهندسی کیفیت آموزش و پرورش گام برداشته شود.

محمودزاده گفت: وزارت آموزش و پرورش در راستای کیفیت بخشی به مسائل آموزشی، پرورشی و تربیتی در کلان کشور تمام ظرفیت‌ها را به کار گرفته است و به تبع آن در برخی استان‌ها از جمله اصفهان، هرمزگان و استان مرکزی، هنرستان‌های جوار صنعت ایجاد شده که این مهم باید در سایر استان‌ها به عنوان الگو مورد توجه ویژه باشد.

وی ضمن تقدیر از زحمات جامعه فرهنگی استان مرکزی و تبریک روز معلم گفت: امید است معلمان با آموزش و پرورش صحیح در مدارس، آینده سازانی در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه دهند.

کد خبر 6101017

دیگر خبرها

  • خبرنگار همشهری در زندان | در زندان بندرعباس چه می گذرد؟
  • صدور بیش از ۷۳۰۰ مجوز مشاغل خانگی در استان تهران
  • لرستان قطب کشاورزی است/ ظرفیت سردخانه‌ها افزایش یابد
  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • نشست شورای فرهنگ عمومی در شهرستان اسلامشهر برگزار شد
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»